Om oss

Økonomiavdelingen har fokus på kunden og skikkelig kvalitet i oppdragsutførelse.

Med fokus på god kommunikasjon og gode rutiner leverer vi kvalitet til riktig tid.

Økonomiavdelingen ble stiftet i 2015 av to autoriserte regnskapsførere og én med IT-faglig utdannelse, en kombinasjon som kommer både oss og kundene til nytte. Alle har bred og lang erfaring i regnskapsbransjen og med diverse IT-systemer.

Det viktigste for oss er å levere våre tjenester med høy kvalitet og til avtalt tid og fastsatte frister. Ved hjelp av medarbeidere med høy kompetanse, gode systemer, god planlegging og et godt arbeidsmiljø oppnår vi dette til glede for våre kunder.
Vi sørger alltid for å holde oss oppdatert på endringer i lover og regelverk samt systemer og programmer slik at vi alltid kan bistå våre kunder på den mest korrekte og mest effektive måten.

Vi holder til i et hyggelige lite hus i Leiv Holthes veg på Jessheim, og kundene våre er over hele Østlandet. All oppdragsutførelse er helt digital, både regnskapsføringen og dokumentasjonen. Dette er med på å sikre god kvalitet og sporbarhet, letter daglig arbeide og gjenfinning i tillegg til at det er enkelt for revisor som kan få tilgang til hele regnskapet uten å bla i permer.
Per idag utfører vi også oppdrag ute hos mange kunder, både i Jessheim, Oslo og Kongsvinger etter kundens valg.

Økonomiavdelingen Øst AS er medlem av bransjeforeningen Regnskap Norge som jevnlig foretar kontroll av medlemsselskapene for å sikre kvalitet i bransjen.

I dag er vi 6 ansatte, herav 3 autoriserte regnskapsførere.